Внутрішнє планування кухні
Одним із найважливіших параметрів для літньої кухні є її внутрішнє планування.
При облаштуванні приміщення слід дотримуватися деяких правил:
- У кухні обов’язково має бути 2-3 столи, що використовуються як робочі поверхні. Один зі столів може бути трансформером, і використовуватися для сімейних обідів.
- До обов’язкових елементів також відносяться шафи та полиці. На полицях зберігається посуд, кухонні та побутові прилади, рушники, банки та пристрої для консервування продуктів.
- Мийка – ще один важливий елемент, без якого важко уявити літню кухню. У тому випадку. Якщо до приміщення не підведена гаряча вода, можна використовувати невеликий накопичувальний бойлер.
- Для зручності використання нову кухню слід обладнати пристроями для зберігання: ящики з кришками, баки та кошики, багатоярусні стелажі, наприклад, виготовлені з дерев’яних піддонів.
- Варкова панель є одним із найважливіших предметів кухонного інтер’єру. Вибір (газова або електрична плита) залежить від доступності ліній комунікації та особистих переваг власників.
- Щоб зберігати продукти в літній період, можна встановити в приміщенні компактний холодильник.
Дуже допомагають у практичній діяльності органайзери, рейлінги, гачки, які використовуються для утримання різних пристосувань (прихватки, ковшики, друшляки).